Etter Fadderukene begynner forelesningene brått på, og da kan det være lurt å ha utstyret i orden. Disse dingsene gjør studiehverdagen både enklere og morsommere.

 

 

Vekkerklokke

 

Det kan være vanskelig å komme seg opp om morgenen, og snooze-knappen på vekkerklokka er en høyt elsket funksjon. Med denne vekkerklokken må du dra frem pistolen under hodeputa og treffe blink for å slå av alarmen; en noe krevende oppgave når du har søvn i øyene og fremdeles er i drømmeland.

535,- på GDX.no

 

 

Matboks

 

I lengden blir det dyrt å kjøpe mat i kantina på skolen, og da er det greit å ha en ordentlig matboks til å ha maten i. Denne boksen har kjøleelementer i lokket, og holder maten fersk i sju timer. Det er også plass til drikke, slik at den holder seg kald.

139,- på coolstuff.no

 

 

 

 

Digital post-it

 

Det er mye man skal forholde seg til og huske på i studiehverdagen, og det er lett å glemme gjøremål og avtaler. Men nå er papirets dager er talte, og den klassiske post-it blokka er byttet ut til fordel for denne digitale varianten som du kan spille inn videobeskjeder. Henges enkelt opp på kjøleskapet med magnet.


240,- på GDX.no

LES OGSÅ: 80-tallet: 1987 Hva skjedde?

 

 

 

Digital scanner

 

Verker det i hånda etter å sprengskrevet notater fra pensumbøkene? Med en digital scanner kan du triumfere inne på biblioteket uten å ha med deg så mye som en blyant. Sveip scanneren over siden, og vips, så har du scannet og lagret alt digitalt.

Fås kjøpt på GDX.no

LES OGSÅ: 80-tallet: 1981 Hva skjedde?

 

 

 

 

Boklampe

 

Om det blir sene kvelder med intensiv pensumlesing på lesesalen, er en sammenleggbar leselampe som festes direkte på boken perfekt.

8,50,- på Teknikmagasinet.no

LES OGSÅ: 1986-musikken

 

 

 

Diktafon

 

Snakker foreleseren for fort til at du rekker å notere alt?Lek deg gjennom forelesningen ved å sette denne lille dingsen på opptak. Diktafonen er også ypperlig for deg som snakker høyt med deg selv når du skal skrive oppgave. Dingsen er også en MP3 spiller med radiosender, slik at du kan spille av hva du måtte ønske trådløst gjennom radioen din.

Fås kjøpt på GDX.no

LES OGSÅ: Om vær og vind

 

 

 

Trådløs router

 

Denne ruteren har rekkevidde på 10 ganger normalen, slik at du kan ta med deg laptopen ut og sette deg i nærmeste park og fortsatt være på nett. Har du hybel i et stort bofellesskap og sliter med signalstyrken, er dette den perfekte løsning for et fortsatt lykkelig cyberkollektiv.


Fås kjøpt på GDX.no

 

 

 

Portapad

 

Når det er tid for oppgaveskriving, er det mange som setter datamaskinen i fanget heller enn å bruke pult. Ved å bruke Portapad-puten økes komforten, samtidig som du isoleres mot skadelig varmestråling. Portapad er oppblåsbar, og fraktes lett med seg i sekken.

149,- på portapad.no

LES OGSÅ: Dette visste du ikke om 17. mai!

 

 

Strømsparer

 

Jo mer høsten og vinteren nærmer seg, jo høyere blir strømregningen. Denne strømmåleren hjelper deg med å kutte forbruket. Ved å feste senderen i strømskapet, overføres all informasjon trådløst til displayet.

LES OGSÅ: 80-tallet: 1983 Hva skjedde?

Fås kjøpt på GDX.no

 

 

USB-kjøleskap

 

For å slippe å bruke masse penger på kald drikke i kantina, ta med deg dette kjøleskapet. Du får garantert lange blikk fra sidemannen, i det du hever den iskalde boksen til gapet, slurper i deg innholdet med en påfølgende liten diskret rap og avslutter med et fornøyd smil om munnen. Arbeidsøkten blir ikke helt den sammen uten!

Fås kjøpt på GDX.no