(StudentTorget.no):

 

Vi gleder oss til musikkåret 2020 og ser frem til å høre hvilke artister, album og sanger som vil toppe listene i år. Det er forventet flere comebacks med store artister som skal slåss om første plassen på hitlistene verden rundt. Kanskje blir det en av disse artistene som stikker av med førsteplassen?

 

Selena Gomes
Singelen «Lose You to Love Me» ble Selenas største hit i Storbritannia, med en tredje plass, og denne er å høre på hennes oppkommene album «Rare» som kommer ut 10. januar.

 

Halsey
Det høres ut som albumet «Maniac» vil leve opp til sitt navn ettersom Halsey har utforsket flere sjangere. Albumet har blitt laget i samarbeid med flere kjente navn som: Lido, Greg Kurstin, Alanis Morissette og SUGA fra BTS, og kommer ut 17. januar.

 

Louis Tomlinson
Louis er den siste av One Direction-gutta som debuterer med solo album, men det har vært verdt ventetiden. Han har hatt flere singler, men nå skal han fokusere på den nye stil-sjangeren som blant annet er å høre i sangen «Two of Us» fra 2019. «Walls» kommer ut 31. januar.


 

BTS

April i fjor slapp BTS albumet  «MAP OF THE SOUL: PERSONA» og slo igjennom verden rundt. Fredag 21. februar kommer de syv koreanske guttene tilbake med albumet «MAP OF THE SOUL: 7» og det ventes en turne med K-pop bandet i løpet av 2020. 

 

The 1975
Selv om planen var å slippe oppfølgeren til 2018s «A Brief Inquiry Into Online Relationships» var innen ett år, må vi vente litt lenger. «Notes on a Conditional Form» kommer ut 21. februar og inneholder sangene «People», «Frail State of Mind», og Greta Thunberg sangen «The 1975».


The Killers
Hele fem ganger har The Killers toppet de offisielle album listene, og selvfølgelig håper de å gjøre det igjen med albumet «Imploding the Mirage». Hovedsangeren, Brandon Flowers, hintet i et intervju med NME at albumet vil bære preg av mer synth enn de tidligere albumene. Det nye The Killers albumet kommer ut i løpet av våren.

LES OGSÅ: Wladimir Kaminer «Russerdisko» - StudentTorget.no anbefaler

 

Cardi B
«Invasion of Privacy» fra 2018 viste hva Cardi B er laget av, og forhåpningene til hennes oppkommene album er skyhøye. På Instagram tullet rapperen med å oppkalle albumet etter golfproffen Tiger Woods, så vi får bare vente å se hva tittelen blir. Albumet er forventet å komme ut i løpet av de neste 6 månedene.


 

Dua Lipa
«Future Nostalgia» har hittil ingen utgivelsesdato, men allerede har sangeren planlagt å starte Europa turneen i Spania fra April, så vi får håpe albumet kommer ut en gang før det. Dua Lipa har vært inspirert av sangerne Gwen Stefani, Blondie og Madonna.

 

Alicia Keys
Det er fortsatt ikke kommet en utgivelsesdato på Alicia Keys syvende album, «A.L.I.C.I.A», men er forventet å komme ut i løpet av første halvåret av 2020. Albumet vil bestå av sangene «Show Me Love» og «Time Machine». Vi kan også se frem til hennes første turne på syv år.

LES OGSÅ: De mest populære gjenbruksappene

 

Niall Horan
Debutalbumet til Niall «Flicker» ble topp 3. i november 2017, men oppfølgeren som kommer i år har hittil ingen tittel. På albumet finner vi sangene «Nice to Meet You» og «Put A Little Love on Me». Niall skal på turne med Lewis Capaldi fra April, så vi håper på albumslipp før den tid.

 

Sam Smith
Sam Smiths «In the Lonely Hour» ble det største dubutalbum i 2010 og han fulgte opp med enda en første plass med «The Thrill of it All» i 2017. Siden har Sam tatt oss med i danseverden i samarbeid med flere kjente som Calvin Harris. Vi håper han gjør det like bra med det tredje albumet som kommer ut i løpet av 2020.

LES OGSÅ: Ute av verden - Karl Ove Knaugård - StudentTorget.no anbefaler

 

Klikk her for å se alle studier i Norge og utlandet