Å høre podcaster er både gøy og spennende, og det finnes utrolig mange fantastiske podcaster som kan hjelpe deg med å finne veien inn i drømmejobben, gi deg inspirasjon og en idé om hvordan du kan lykkes i arbeidslivet.

Her er en liste over inspirerende podcaster som kan gi deg og karrieren din et skikkelig boost:

 

The School of Greatness

Podcasten ledes av Lewis Howes, entreprenør og tidligere profesjonell idrettsutøver.

I podcasten snakker Howes med idrettsutøvere, kjendiser og businessentrepenører, som deler sine spennende og inspirerende historier.

I tillegg til å bli kjent med utrolig mange interessante personer, får du også et innblikk i hva som faktisk skal til for å lykkes. En inspirerende podcast som anbefales på det sterkeste!

 

Mind Love Podcast

Dette er podcasten for deg som ønsker å lære mer om mindfulness og som vil utforske positive tankers innvirkning på livet ditt.

Podcasten ledes av Melissa Monte, ekspert på meditasjon og mindfullness, som diskuterer hvordan du kan endre tankesettet ditt til det positive, gjennom å dele av sine personlige opplevelser, intervjue spennende personer og høre deres historier.

Hennes evne til å forklare komplekse temaer på en enkel og humoristisk måte gjør dette til en herlig podcast!


 

Bucci Radio

Dette er podcasten for deg som fortsatt jobber med å finne deg selv og din sanne lidenskap.

Podcasten ledes av businessentreprenøren og fitness coachen Amanda Bucci, som diskuterer temaer som helse, fitness, spiritualitet, ofte med spennende gjester.

En podcast som både underholder og inspirerer!

LES OGSÅ: Mister Pip - StudentTorget.no anbefaler

 

How to be awesome at your job

I denne podcasten dikuterer journalist Pete Mockaitis og spennende gjester hvordan (du har sikkert skjønt det allerede) du kan bli bedre i jobben din!

Her kan du lære hvordan du skal finne meningen med jobben din og ha det gøy på jobb, samtidig som du tjener mer penger og presterer bedre i jobben din.

Her lærer du virkelig alle ferdighetene du trenger for å bli bedre på jobben! 

LES OGSÅ: De beste true crime podcastene

 

Squiggly Careers

I denne podcasten diskuterer Sarah Ellis og Helen Tuppe hvordan du kan lære å overkomme svakhetene dine og finne ut hva dine styrker er i arbeidslivet.

Ellis og Tuppe har bakgrunn fra markedsføring og er grunnleggere av nettstedet Amazing If, som har som hensikt å gjøre arbeidslivet bedre for alle.

Dette er en podcast som virkelig lærer deg hvordan du kan elske jobben din! 


 

How to fail with Elizabeth Day

I denne podcasten intervjuer journalisten Elizabeth Day en gjest som forteller om en gang han eller hun feilet, hva dette har lært dem og hvordan det senere har vært nyttig for karrieren.

Denne podcasten viser virkelig hvor mye du kan lære av å prøve og feile! Anbefales! 

LES OGSÅ: Restauranter og barer for deg på studentbudsjett

 

For the Love of Money

I denne podcasten kan du lære mer om penger, suksess og hvordan du kan lykkes med karrieren din.

Du får høre influencers, entreprenører og kjendiser snakke om hvordan de har lykkes, og hvordan de har brukt suksessen sin til å gjøre verden til et litt bedre sted.

Podcasten ledes av Chris Harder, som virkelig er god på å få ut det beste i gjestene sine.

LES OGSÅ: Tre filmer enhver kunststudent burde ha sett

 

The Accidental Creative

I denne podcasten fokuseres det på hvordan du kan skape gode vaner i hverdagen, som kan hjelpe deg å trives og vokse, både i livet og i arbeidslivet.

Podcasten ledes av forfatter Todd Henry, som blant annet har skrevet boken med samme navn som podcasten.

Her intervjuer han ledere, kreative og andre inspirerende personer, som forteller hvordan de lykkes i hverdagen. Anbefales på det sterkeste!


 

Safe for Work

I denne podcasten lærer du hvordan du kan balansere jobb og fritid, uten at det går utover noen av delene.

Å finne balansen og gleden i karrieren din er utrolig viktig for å trives på jobb.

Dette er den perfekte podcasten for deg som ønsker å vokse og trives på jobb, om dette er i ekstrajobben eller i den faste jobben du får etter studiene.

LES OGSÅ: «Francis Meyers lidenskap» - StudentTorget.no anbefaler

 

Graduate Job Podcast

Denne podcasten har som mål å hjelpe deg med å finne drømmejobben. Her intervjues forfattere, entreprenører, coacher og rekrutterere, som gir deg sine aller beste tips for å lykkes.

Dette er podcasten for deg som vil gjøre alt for å få drømmejobben, men som ikke vet helt hvor du skal starte. En nyttig podcast med mange gode tips!

StudentTorget ønsker dere alle en fantastisk, inspirerende uke!