Navn: Maren Kallhovd
Alder: 22
Studiested: BI nydalen
Utdanning: Bachelor i markedsføring

Aktuell med:

Deltaker i årets sesong av realityserien Paradise Hotel på TV3. Ble dolket i ryggen av partneren sin, og røk dermed ut som sistemann før finaleuka.

 

Hvorfor meldte du deg på Paradise Hotel (PH)?

Først og fremst fordi jeg er veldig spontan og utålmodig og liker å farte rundt og gjøre nye ting. Så tenkte jeg kanskje at det ville være veldig kult å spille litt, selv om jeg endte opp med å ikke spille noe der inne. Det er en meget spesiell opplevelse og setting som aldri oppstår i den virkelige verden. Man lærer mye om seg selv og om TV, media, og hvordan å forholde seg til presse.

 

Hvilke utfordringer har det bydd på å kombinere studiehverdagen med deltakelse i PH?

Jeg måtte melde meg av eksamen dette semesteret. I og med at jeg gikk glipp av 2 måneder med undervisning, ble det litt snaut med tid til å lese. I tillegg har det vært veldig slitsomt og mye styr i etterkant, så jeg hadde nok uansett ikke fått tatt eksamen dette semesteret. Vi får se til høsten og våren når jeg begynner å studere igjen!

 

Hvilken nytte tror du deltakelsen i PH kan ha for deg i  fremtiden? Har du noen ønsker og mål?

Først og fremst har jeg ikke satt meg noen klare mål for fremtiden. Det eneste jeg vet er at jeg skal få meg en god utdannelse og en god jobb jeg trives med. Nytten jeg kan dra med meg fra deltakelsen i PH er at jeg har lært veldig mye mer om meg selv på kort tid – noe mange andre jenter bruker mange år på. For det andre har jeg blitt litt mindre naiv, for jeg var sykt naiv før! Etter PH skjønte jeg at ikke alle var like ærlige der inne, og at det mest sannsynlig gjelder den virkelige verden også. For det tredje har jeg lært mye om hvordan film- og mediabransjen opererer, og hvordan man skal forholde seg til dem.

 

Hvordan påvirker deltakelsen i PH hverdagen din nå?

Jeg må jo hele tiden tenke på at alt jeg gjør og sier kan bli trykket. I tillegg så er det jo småting som for eksempel det å bli gjenkjent på gata. Det er mange journalister og også fremmede som ringer, men hvis jeg ikke kjenner igjen nummeret eller vet det er en journalist så tar jeg ikke telefonen, hehe. Jeg er ikke så glad i å sitte  i avhør i telefonen. Da setter jeg heller på en god film!

 

Hvordan vil du beskrive deg som person for de som ikke kjenner deg?

Smart og reflektert, sporty, effektiv, blir ofte stresset i situasjoner der jeg ikke har kontroll, tar ikke meg selv høytidelig, chill, laidback, morsom, åpen, ærlig... Det var det jeg kom på i farta.

 

Hva syns du er det beste med å studere?

Det at man trener hjernecellene og føler at man lærer noe og kan se en fremgang. Gøy å se tilbake på så lite man kunne når man startet og se hvor mye man vet nå i forhold.

 

Og det verste?

Stå opp tidlig for å dra på skolen. Det verste jeg vet er å stå opp når jeg er trøtt!

 

Hva gjør du i fritiden din?

Jeg er en del med venner, og så trener jeg masse og reiser så mye som mulig.

 

Hvilke forventninger har du til ditt neste semester? Og hva er målet med utdannelsen din?

Forventningene er bare å gjøre det bra i de fagene jeg tar.

 

Hvor pleier du dra ut på byen?

Veldig ofte har det blitt Emil og Samuel. Men det er på tide å prøve noe nytt.

 

Du får velge tre mennesker, død eller levende til din kollokviegruppe. Hvilke velger du og hvorfor?

Det er jo litt dumt å velge døde mennesker til en kollokviegruppe, da får man ikke så mye hjelp vel? Hehe, neida... Det måtte vel blitt: Albert Einstein, for han virker som en smart kar, Han som spiller Dr. House (Hugh Laurie) i TV-serien House O.D., for han er smart og morsom! Og den tredje personen må jo være Josh Duhamel, fordi han er kjekk! Hehe...

 

Velg en sang som beskriver din livssituasjon akkurat nå?

Åh, den var vanskelig. Det klarer jeg faktisk ikke svare på, men jeg kan jo fortelle hvilken sang jeg hører mye på for tiden. Jessie J - Do it like a dude!