Ramsvik Frisør, Xhibition
Alle studentvennlige bedrifter

Ramsvik Frisør, Xhibition

Frisør | Hårpleie
Studentrabatt (1)

Vi ønsker deg hjertelig velkommen til vår flotte salong på Xhibition!

Åpningstider
Mandag - Fredag kl. 9.00 - 20.00
Lørdag kl. 9.00 - 18.00

Timebestilling eller spørsmål (Husk å oppgi studentpris på telefon eller velg Student når du bestiller via app eller web).

Ring oss på 55 69 42 37 eller benytt timebestilling på app eller web (timebestilling ligger oppe til høyre).

Har du spørsmål kan du også sende mail til eller send mail til xhibition@ramsvik.no. Vi kan dessverre ikke kan ta imot bestilling, endring eller avbestilling på epost.

Meld deg inn i dag - gratis medlemskap!

Vi ønsker å ta enda bedre vare på deg som vår kunde!

• Gratis innmelding og bruk
• Bonus på alle behandlinger og varekjøp
• Massevis av kampanjer og fordeler
• Superenkel timebestilling og oversikt

Sirkel er et fordelsprogram som i tillegg til å gi deg bonuspoeng ved hvert besøk, også gir en rekke andre fordeler. Du får 5% bonus på alle behandlinger og varekjøp, og poengene kan benyttes ved kjøp av valgfrie produkter.

 

25% rabatt på alle behandlinger hos frisør og 35% rabatt hos lærling.* Rabatten gjelder fram til 13.00 alle ukedager. Oppgi STUDENT ved bestilling.

Les mer om Ramsvik Frisør, Xhibition
Lokale og landsdekkende tilbud
Mer enn 1.000 studentrabatter
Spar penger som student
Takk
for at dere tilbyr
studentrabatt!
- StudentTorget-teamet
på vegne av studenter i Norge
STUDENTVENNLIG
BEDRIFT
2024
Verifisert av StudentTorget.no

Studenttilbud fra Ramsvik Frisør, Xhibition

25% rabatt på alle behandlinger hos frisør og 35% rabatt hos lærling.* Rabatten gjelder fram til 13.00 alle ukedager. Oppgi STUDENT ved bestilling.
Studentrabatt Bergen
Les mer
Adresse
Smastrandgaten 3, 5014 Bergen
Åpne i google maps
Telefon
55 69 42 37
Adresse
Småstrandgaten 3, 5014 Bergen

Relaterte studentrabatter og tilbud

Vis alle
Våre studentpriser: 1 måned: 899,- (normalpris 999,-)6 måneder 799 (normalpris 899,-)12 måneder: 699 (normalpris 799,-) CrossFit Trondheim er Trondheims eldste CrossFit-senter. Vi holder til sentralt i Trondheim, nærmere bestemt Kobbes Gate 10. CrossFit er en treningsmetode med konstant varierte, funksjonelle bevegelser utført med høy intensitet. Vår visjon er å fremme folkehelsen ved å benytte denne treningsformen. Vi ønsker å skape et CrossFit miljø med mye glede, samhold og fellesskap.
Studentrabatt
Les mer
Upper Crust spesialiserer seg på håndlagde baguetter og andre ferske brødvarer. Baguettene er kjent for å være av høy kvalitet og laget med kun de beste ingrediensene. De ferske, sprøstekte baguettene er et smakfullt og praktisk måltid på reise.
Studentrabatt
Les mer
Hos oss på Synsenteret har vi mange års erfaring i faget, og her er vi seks optikere som gjerne hjelper deg. Hvis du er brille- eller linsebruker, kan vi innhente opplysninger fra optikeren din mens du studerer i Stavanger, og vi kan skaffe både briller og linser til deg. Om du aldri har brukt briller eller linser tidligere, eller du tror at du trenger korrigering av synet, tar vi gjerne en undersøkelse av øynene dine. Kontakt oss Bestill time online via knappen over eller kontakt oss direkte på: Telefon: 51 85 80 80 E-post: mail@synsenteret.no Om Synsenteret Stavanger Synsenteret åpnet sine første lokaler i 1985. Allerede den gang så satset vi på mote, barnebriller ogkontaktlinser. Vi har over årene vokst, og i dag er vi seks optikere. Selv om vi har flyttet i større lokaler siden den gang så lever vi fortsatt etter den samme filosofien; «Vi skal finne en løsning på alt!» Vi utfører: - Synsundersøkelser - Kontaktlinsetilpassing - Synstrening Våre åpningstider: Mandag, tirsdag, onsdag: 08:30 til 18:00 Torsdag: 08:30 til 19:00 Fredag: 08:30 til 17:00 Lørdag: 09:30 til 15:00  
Studentrabatt
Les mer
Om Tannlegene Weberg og Aasen Vi holder til sentralt i Stavanger sentrum og utfører all form for allmenn tannbehandling.Hos oss kan du få hjelp til akutte problemer,  fyllingsterapi, rotfyllinger, krone\bro arbeider og årlige kontroller. Hos oss vil du bli motatt av tannleger som vil ivareta deg på best mulig måte og du er sikret en faglig dyktig tannbehandling. Vi setter alltid pasienten i sentrum, og har fokus på å gi deg en trygg og positiv opplevelse. Og uansett hvilken tannlege du kommer til, vil du alltid bli møtt av mennesker som lytter til deg og gir deg gode råd, slik at du selv kan bidra til å forbedre din tannhelse.    
Studentrabatt
Les mer
Interoptik Straen ble etablert i 2006 og ligger sentralt plassert i Lars Hertervigsgt. 5, rett over gaten for Herbarium. Butikken ligger i flotte, nye lokaler med mulighet for parkering rett utenfor døren, i tillegg er det gode parkeringsmuligheter i senteret. Hos Interoptik Straen har vi svært høy fokus på fagkompetanse og service. Vi har investert i det siste innen optisk instrumentering for best å kunne ivareta våre kunders øyehelse, og våre optikere deltar i kontinuerlig videreutdanning. Vi tilbyr utvidet synsundersøkelse med det nyeste digitale netthinnekameraet Optomap. I tillegg får du:• Rikt utvalg av briller, solbriller og kontaktlinser fra kjente merkevarer i alle prisklasser.• Veiledning av Brillestylister som finner brillene som kler og passer deg best.• Kontaktlinser til konkurransedyktige priser• 100% fornøyd-garanti Øynene dine er kroppens fineste instrument og det meste av sanseinntrykkene kommer fra øynene. Derfor bør du jevnlig få gjennomført en utvidet synsundersøkelse for å avdekke eventuelle endringer. Et Optomap netthinnebilde dekker nesten hele netthinnen på en gang, og kan hjelpe din optiker med å oppdage tegn på øyesykdommer på et tidlig stadium. Undersøkelsen passer til alle, også barn. Bilder av netthinnene lagres digitalt og brukes senere for sammenligning og oppfølging. Ring oss i dag og bestill en utvidet synsundersøkelse! Åpningstider: Mandag-torsdag: 10-18 Fredag: 10-17 Velkommen til oss hos Interoptik Straen
Studentrabatt
Les mer
Rosenborg Bakeri har vært Trondheim sitt eget bakeri siden 1902. Helt siden da har vi produsert brød og kaker på tradisjonelt håndverksvis i Rosenborggaten 10. I starten ble utleveringen gjort med hest. Da kjørte hesten «Rosenborg gutten» rundt med ferske brød til nærområdet. Siden da har vi vokst og modernisert oss gjennom årene. Bakeriet drives i dag av fjerde generasjon og vi har 15 koselige bakerikaféer rundt omkring i Trondheim, hvorav tre har også søndagsåpent. Kom innom. Du er alltid velkommen hos oss. Våre produkter: Kaker | Lunsj | Bakst | Brød | Postvarer | Bryllupskaker Finn våre butikker her  
Studentrabatt
Les mer